Ballina

MINISTRIA PËR KOMUNITETE DHE KTHIM

MINISTRI JEVTIC DHUROI PAISJE SPORTIVE PËR NXËNËSIT E SHKOLLËS SË PRIFTËRINJVE NË PRIZREN

17.10.2014

Ministri për komunitete dhe kthim, Dalibor Jevtic, vizitoi sot shkollën e priftërinjve në Prizren, dhe me këtë rast nxënësve të këtij institucioni zyrtarisht iu dorëzuan në përdorim pajisjet sportive për palestër. Pas diskutimeve me nxënësit dhe përfaqësuesit e shkollës së priftërinjve, për rëndësinë e ndarjes së pajisjeve sportive ministri Jevtic tha: "Më vjen mirë që ministria mund të ndihmojë që puna dhe funksioni i kësaj shkolle të përmirësohet, sepse nga përfaqësuesi i shkollës dhe nxënësit kamë dëgjuar se kjo do të përmirësojë në masë të madhe kushtet e punës në këtë objekt. Kjo është vetëm një vazhdim i bashkëpunimit të shkëlqyer të cilin e ka ministria me Kishën Ortodokse Serbe në Kosovë. Projekti u realizua me kërkesë të shkollës, dhe vlera e pajisjeve për palestër është 9 800 €". më shumë

JEVTIC: ËSHTË E NEVOJSHME TË PUNOHET NË ULJEN E TENSIONEVE

16.10.2014

Me rastin e një sërë incidenteve dhe sulmeve të pjesëtarëve të komunitetit serb në Kosovë, ministri për komunitete dhe kthim, Dalibor Jevtic, në një deklaratë të dërguar për media tha se ka nevojë që të punohet për uljen e tensioneve në mënyrë që problemet mos të eskalojnë. "Udhëheqësit politikë, njerëzit në jetën publike, duhet të punojnë për të ulur tensionet, në mënyrë që mos të sulmohen përsëri ata që janë më së paku fajtor për ngjarjet e ndeshjes Serbi-Shqipëri. më shumë

JEVTIC BISEDOI ME SHEFIN E UNDP-së NË KOSOVË PËR ZGJIDHJEN E PROBLEMIT TË PAPUNËSISË

15.10.2014

Ministri për komunitete dhe kthim, Dalibor Jevtic, u takua sot me kreun e UNDP-së në Kosovë, Andrew Russell. Gjatë diskutimeve konstruktive që ata kishin, ministri e njoftoi z. Russell me aktivitetet që ka pasur viteve të fundit për sigurimin e mjeteve të nevojshme për kthimin e të zhvendosurve. Këtë vit nuk ka pasur rishikim të buxhetit dhe buxheti vjetor i ministrisë është i pamjaftueshëm dhe pothuajse i shpenzuar. më shumë

JEVTIC: SHPRESOJMË NË SHËRIMIN SA MA TËSHPEJTË TË ALEKSËS SË VOGËL

15.10.2014

Ministri për komunitete dhe kthim, Dalibor Jevtic, sot me bashkëpunëtorët e tij vizitoi dhjetëvjeçarin Aleksa Jovanovic nga Uglari, i cili në lindje me gabimin e mjekut ka mbetur pa oksigjen, gjë kjo që ndikoi në dëmtimin e rënd të trurit dhe la pasoja në rritjen dhe zhvillimin e tij. Gjatë vizitës së Aleksit të vogël, ministri Jevtic i dhuroi familjes Jovanovic një ndihmë financiare në vlerë të 5.000 eurove për shërimin e tij jashtë vendit, sepse vetëm për një terapi të qelizave amë nevojiten 7.500 euro, duke mos llogaritur shpenzimet e akomodimit dhe të udhëtimit.më shumë

Lajmet

Arkiva e Lajmeve

Tetor 2014
H Ma E P Sh D
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Video